Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Elérhetőség
Cégnév / Név:
PALACKOK.HU
Cím:
2700 Cegléd, utca
Telefon:
Áruház neve:
palackok.unas.hu
Adószám:
63593080-1-51
Cégjegyzék szám:
1397076558
Kapcsolattartó neve:
Szabó Krisztián
Kapcsolattartó telefonszáma:
06 70 663 0099
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
MPL házhozszállítás
mpl_api
Szállítási költség: 2 250 Ft
MPL postapontok
mpl_api_postapont
Szállítási költség: 2 250 Ft
GLS házhozszállítás
mygls_api
MyGLS API házhozszállítás
Szállítási költség: 2 250 Ft
GLS csomagpontok
mygls_api_dropoffpoints
Szállítási költség: 2 250 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST kiszállítja az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig !!! átvehető. Az automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni ! Az automaták listáját és további információt ITT találsz.
Szállítási költség: 990 Ft

VÁSÁRLÁS

Webshop. A különféle palack lámpák, vázák, itt a webshopon keresztül rendelhetők meg. A termékeket kategóriákba soroltuk, lámpák, vázák, kínálók, csillárok, dekorációk, és kiegészítő termékek. Ezekben tudja megnézni az aktuális kínálatot, majd kiválasztani az önnek tetsző cikkeket. Örömmel várjuk az egyedi elképzeléseket is, ilyenkor kérjük egyeztessük telefonon, hogy mit szeretne, hogyan nézne ki, és ha csak lehetséges, elkészítjük önnek.

GyártásMinden termékünk egyedi, kézzel készített termék, a megrendelt cikkek legyártási ideje a termék oldalán látható, és általában csak néhány nap. Speciálisabb esetekben a szállítási idő lehet alapanyag függvénye is, erről tájékoztatjuk a termék adatlapján, ilyen esetekben javasoljuk, hogy érdeklődjön telefonon. Egyedi, kézzel készített termékek, így a kész darabok kismértékben eltérhetnek a képeken láthatóktól.

Kedvencek. A cikkek kijelölhetők kedvenc cikkekként, kívánságlistára tehetők, így könnyű kiválasztani, összeállítani, és megrendelni, hogy melyik termékek tetszenek. A kedvencek listájához adáshoz szükséges az email cím, hogy a rendszer megjegyezze, és amikor legközelebb belép, megtalálja kijelölt tételeket.

Megrendelés. A kosárba helyzett cikkeket tudja megrendelni, javasoljuk, hogy nézze meg a kapcsolódó, kiegészítő termékeket is, mert lehet, hogy az adott környezetben egy plusz talp, vagy egy odaillő tálca még tovább emeli az egész látványt.
A megrendeléskor szükséges megadni a név, cím, elérhetőség, szállítási adatokat, és érdemes regisztrálni is, így legközelebb megtalálja a kedvencek listáját, láthatja az eddigi rendeléseit, azok aktuális állapotát.

Fizetés. A kiválasztott cikkeket itt a webshopban, online bankkártyás fizetéssel lehet rendezni, a megrendelés a fizetéssel válik érvényessé. A tranzakció biztonságos módon történik, a webshoptól függetlenül, online bankkártyás fizetési szolgáltatással.

Választható online bankkártya fizetési szolgáltatók a SimplePay és myPOS. 

Számla. A fizetést követően számlát állítunk ki, melyet a megadott email címre, elektronikus formában küldünk ki.

Szállítás. A megrendelt tételeket legyártjuk, csomagoljuk, és futárszolgálattal, a kiválasztott módon leszállíttatjuk a megadott címre. A megrendelés státuszáról, annak változásáról emailben értesítést küldünk.

Átvétel. Tekintettel arra, hogy törékeny tárgyakról van szó, így a gondos csomagolás mellett is
érdemes átvételkor ellenőrizni a csomagot, mert az átvétel után már nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Ha úgy látja, hogy megsérülthetett a termék, az
esetben ne vegye át, hanem utasítsa vissza.

Elállás. Az általunk készített dekorációs tárgyak egyedi termékek, a megrendelő számára készülnek. Az online termékrendelés vonatkozó szabályai szerint,  az egyedi termékek esetére nem vonatkozik a tizennégy napos elállási időtartam, vagyis a megrendelt, átvett termékeket nem áll módunkban visszavenni. Kérjük fentiek szerinti megértésüket.

Használat, kezelés. Az üvegtárgyak, és ez fokozottan igaz a vágott palackokra, természetesen törékeny, sérülékeny dolgok, így használatuk, kezelésük, tisztításuk kiemelt figyelmet igényel. Kérjük, ennek megfelelően járjon el.

Felelősség. 
A Használat, kezelés pontokkal összefüggésben: az átvett termékek használata, kezelése során bekövetkező törés, sérülés és az ezek miatt esetleges keletkező közvetlen és közvetett kár nem tartozik a felelősségi körünkbe. 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Lásd fent.

 

 

 

IMPRESSZUM

A weblap üzemeltetője:   Szabó Krisztián E.V.   Cégjegyzékszám: 1397076558   Adószám: 63593080-1-51   Email: info@palackok.hu

A webtárhely üzemeltetője:   Cégnév: Websupport Magyarország Kft.   Adószám: 25138205-2-41   Cégjegyzékszám: 01-09-381419   Email: info@tarhelypark.hu

Az áruház üzemeltetője:   Áruház bérbeadó: www.unas.hu   Áruház neve: palackok.unas.hu

Fizetés
Bankkártyás fizetés simplePay