AZ ÁRUHÁZAT EZEKBEN A NAPOKBAN TÖLTJÜK FEL A TERMÉKEKKEL.

KÖSZÖNJÜK TÜRELMÉT. BÁTRAN HÍVJON MINKET TELEFONON.

 

 

PALACKOK

BOTTLETHINGS

 

Ne felejtse el! Ha a nézelődés közben, egy termékünk megtetszik, de még nem tudja kinek vagy milyen alkalomra lenne érdemes megvásárolnia, vagy csak jó lenne emlékezni rá, akkor  a kedvenc gomb segítségével kívánságlistára teheti. Később, máskor, így könnyű lesz megtalálni, és megrendelni, amiket kiválasztott. A funkció használatához, a lista elmentéséhez regisztráció szükséges.

Üveg palackokból készített különleges lámpák, vázák, poharak, kínálók, csillárok, dekorációk, kiegészítők.

Itt, az ajánló lapon, csak kedvcsinálóképp mutatunk néhányat termékeinkből, a teljes választékot a címszavaknál, vagy fent, a kategóriáknál találja.


Egyedi palack alkotások, melyeket az Ön rendelésére készítünk el, többnyire pár napon belül. Némely, speciálisabb terméknél az alapanyag beszerzése kicsit hosszabb időt vehet igénybe, ilyen esetekben ezt a termék lapján, "Rendelhető, érdeklődjön" címkével jelezzük. Kérjük, ilyenkor hívjon fel minket, hogy megbeszéljük mikorra tudjuk leszállítani.

Termékeink egyesével, kézzel készített termékek, így az elkészült darabok kis mértékben eltérhetnek a termék adatlapokon található fotóktól. 

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.