Szettek. Kiegészítőkkel együtt, többen többek. 

Van ami egyedül kér teret magának, például lehet egy jellegzetes egyszálas váza, benne a virággal, neki hely kell, tér, az, hogy egyedül lehessen, így kell, hogy érvényesüljön. Sokszor, más dolgoknál pedig pont fordítva van, néha több dolog együtt adja ki a lényeget, harmóniában össztartoznak, együtt sokkal jobban mutatnak. Többen többek.

Lehet az váza, kínáló, pohár, hamutartó ezekből mindegyikből több darab, lehet úgy, hogy a különböző dolgok együtt kompozíciót alkotnak. Egy váza és egy kínáló az asztalon, virággal, és bonbonnal. Lehet három lámpa, egyszínűek, egyformák. Lehet három lámpa azonos színben, eltérő méretben. Lehet egyazon fajta palackból készült, pohár, kínáló, só-bors szóró. 

Készítettünk ilyen szetteket, kompozíciókat, választhat belőlük. Akár az általunk összeállított szetteket, vagy akár össze is válogathatja a saját készletét a különálló lámpákból, vázákból, kínálókból. 


7termék 17

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

Amikor a több az több.

Mert tényleg, olyan is van, amikor a kevesebb a több, amikor valami jobban mutat egyedül, ha megfelelő teret kap, és érvényesül. De persze olyan is van, hogy a tárgyak együtt egy enteriőrt alkotnak, és erősítik egymást, egybetartoznak. 

Összeállítottunk ilyenekből néhányat.

Nagyon klassz néhány különleges pohár is önmagában, de tegyük csak az asztalra úgy, hogy ott van melllette, vele, a hozzávaló váza, lámpa, vagy egy kínáló.

Vagy éppen két vagy három palack váza, mindegyik különleges, mindegyik izgalmas, mindegyik kicsit más, együtt pedig már egy plusz alkotás. 

Mint a ruhák, cipők, kabátok. Lámpák, vázák, kínálók, dekorációk. Összeillenek.