Dekorációk. Növények, zuzmók, díszek. 

Nehéz kategóriákba szorítani az ilyen dekorációkat. Palack, és zuzmó, ami becspészi a természetet a legzordabb körülmények közé is, nem igényel sem öntözést sem természetes fényt. Palack beültetve növényekkel. Hamutartó rumos üvegből, szivarozók számára. Lámpa, váza, kínáló, ceruza tartó, és sok más, számtalan lehetőség, számtalan gondolat, hogy dísze lehessen a lakásnak.

Dekorációk, amik rendkívüli légkört teremtenek a leghétköznapibb pillanatokhoz is. 

 


14termék 114

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

Dekorációk, vagyis ünnepnapok a környezetben.

De ki ne szeretne a hétköznapokon is jó napokat, a mindennapi környezetünkben is nem mindennapi tárgyakat. Amik különlegesek, amikre jó ránézni, amik kis izgalmat csempésznek a látóterünkbe, és a kedvünkbe. 

Miket is tudunk nyújtani ehhez? Palackokból készített exkluzív dekorációkat.

 

 

Lámpákat vagyis gyertyával, teamécsessel világító hangulat lámpákat, palack dekorációkat. Hiszen nem mindig fényárra vágyunk, kellenek a csendesbb, meghittebb pillanatok is, és ilyenkor elég, ha csak egy szép üveg teamécses világít.

Vázákat, lenyűgöző dizájnnal, megragadó formákkal, palack dekorációkat. Lehet átlátszó, olíva zöld, barna, fekete, vagy éppen extra navy blue, olan izgalmas alakokat vágtunk, amilyenekkel sehol máshol nem találkozhatunk. Csak a virágokra várnak.

Kínálókat, meglepő társításokkal, palack dekorációkat. Tálalókat, hosszában vágott üvegekből az étkező asztalra, teletöltve bármilyen finomsággal. Ilyenkor is látszik, hogy az étkezés nem csak evés, hanem egy komplex érzéki, esztétikai élmény is. és persze különleges poharakat.

Csillárokat, ide értve az elektromos lámpákat is, palack dekorációkat. A lámpa lehet függeszett, vagy asztali lámpa, lehet boros üveg palackokból, vagy whiskys más, spirites palackokból. Egy biztos, hogy extra különleges díszai lesznek a helynek. Igazi exkluzív, extra meglepetések.

Dekorációkat, úgy értve, hogy nem kategóriákba szorítható, palack dekorációkat. Egy városi lakásba is zöldet és üdeséget csempésző üveg palack dekorációkat, zuzmókkal vagy más vagy növényekkel. Szép tárgyakat a szobába, a fürdőbe, az étkezőbe.  

Ötleteket, fantáziákat, saját kreatívitásra serkentő hangulatokat, palack dekorációkat. Mert annyi izgalmas szép dolgot találhat, ha megnézi a galériánkat. Képek, stílusok, egyedi lehetőségek tűlönk, és szerte a világból.

Dekorációk, vagyis tárgyak és nem is "csak" tárgyak. Apró kis esztétikai élmények.