Lámpák. Színek, fények, hangulatok. 

Szerettük volna palackjainkon keresztül megteremteni azt az egyedi légkört, amit egy gyertya lángjának misztikumából és az üveg varázsának találkozásából születik. Asztali lámpáink és gyertyás lámpáink különlegesen meghitt és bensőséges hangulatot teremtenek. Különféle üvegpalackokból egyedileg készített páratlan palack lámpák, változatos hangulatokban, formákban és színekben.

Varázslatosan mutat lépcsőkön, étkező asztalon, éttermek díszeként, de esküvői dekorációként is egyedülálló enteriőrt teremt.


22termék 122

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

A jándékba önmagunknak, ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

 

Lámpák kedv és stílus szerint.

Lámpa alatt sok mindent érthetünk, lámpa az is amikor egy gyertya, vagy egy teamécses, vagy a lámpaolaj világít, és lámpa az is, amikor valamilyen elektromosság hozza létre a fényt, legyen az a hálózati villanyvezeték, vagy éppen akkumulátor, vagy elem. 

Lámpáink üvegpalackokból készülnek, többféle alkotórészekkel, és kiegészítő alkatrészekkel. A gyertyával, mécsessel használható lámpáinkhoz tartozhat egy szép keményfa talp, vagy üveg, vagy kő, márvány talp, ami tartja magát a lámpát, és a gyertyát. Persze lámpák az állólámpák, az asztali lámpák, a csillárok is, ezeknél más dolgokből tevődnek össze, kell valami mechanikus dolog, tartó, függesztő, kell elektromos bekötés, foglalat, fényforrás, ami lehet ledes vagy izzólámpa, és van, hogy a lámpa stílusához illeszkedik a különleges, színes, fonott, vagy épp köteles vezeték is.

Az asztali lámpáink különlegességük, a formájuk, az üvegpalack, amiből készül. Lehet, hogy a palack egy nagyon kecses, márkás pezsgőspalack ami az íveivel elvarázsol minket. Szinte a tökéletesség ámulatát hozza lelkünkbe egy ilyen jól sikerült fantázia. Lehet, hogy egy spéci ital palackja az ami megfog a kinézetével, és mennyire jól mutat egy ilyen whiskys vagy rumos palack asztali lámpa, ami mellé még ugyanilyen poharat, vagy akár azonos tálalót is tehetünk.

Lámpát, asztali lámpát, és csillárt sokféle, egészen különböző kinézettel, de mindig egyedileg készítünk, mert mindig a személy, és a hely függvénye a végső kinézete. Stílus és környezet kérdése, hiszen van ahová rusztikus dolgokat szeretnének, van ahová modern vonalú tárgyakat. 

Sok féle személyiség, sokféle stílus, sokféle környezet van, és akkor igazán szépek, ha a dolgok együtt, valamilyen összhangban élnek. 

Lehet egy teamécses lámpa, lehet egy asztali lámpa, lehet egy étterem pultja fölé készített lámpasor, vagy csillár, abban közösek, hogy exkluzív, igényes tárgyak, amik nem csak fényt, hanem egyedi, színvonalas, különleges hangulatot is sugároznak.