Csillárok. Fények, stílusok, installációk. 

Palackok, formák, terek. Lakások, kávézók, éttermek, pubok, borbárok. Egyedi megrendelésre, az adott helyszín adottásgaihoz igazodva készítjük el ezeket az installációkat. Készülhet modern indusztriális stílusú épületekhez, meghitt boros pinzékhez, klasszikus éttermekhez. Készítünk asztali lámpákat, csillárokat, borospalackból, pezsgős üvegből, egyedi spirites üvegekből és ahogy számtalan forma, stílus és szín létezik a palackokból úgy végtelen variácóban és hangulatban tudunk ilyen exkluzív világításokat alkotni. 


10termék 110

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

Ide ilyent, oda olyant.

Lehet ilyen, lehet olyan, de az biztos, hogy nem akármilyen. Nagyon valamilyen. Ezek az asztali lámpák és csillárok a palackok formáinál, színeinél, az összeállításuknál fogva mindenképp egyediek, egyéniek, nem mindennapiak.  Ha az a cél, hogy szép legyen, extra, hogy igazi különlegesség, mai dizájn legyen, akkor jó helyen jár. Csak igazán exkluzív palack asztali lámpákat, palack csillárokat készítünk, exkluzív igényekre, exkluzív helyekre.

A lakásba a nappaliba, vagy egy hangulatos sarokba, egy bárba, kávézóba, étterembe, az asztal fölé, vagy a pult világítására, egy cég fogadójába, vagy egy sokat látott borospincébe.

Lámpák, csillárok. Üvegek, palackok, fémek, tartók, vasak, kötelek, exkluzív találkozások.