Vázák. Formák, virágok, illatok. 

Az üveg palackok speciális vágásával hihetetlenül stílusos, különleges virágvázákat hozunk létre.  Az egyszálas virágok sokszor a legszebbek de csak a legritkább esetben találunk számukra alkalmas vázát. Számos olyan egyedi palack vázát alkottunk meg, ami kifejezetten egy-egy szál vagy vékony mezei virágok szépségét emeli ki. Palack vázák átlátszó, vízkék, barna, sötétzöld, olíva zöld színekben, sokféle izgalmas formában. Itt a webshopban. Otthonra vagy éttermek asztalára is ajánljuk.

 


8termék 18

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

 

Vázák, nők, virágok. Elválaszthatatlanok.

Nők, hölgyek, lányok, asszonyok. Akik szeretik a szépet. A környezetüket, a lakásukat, a növényeket, a derűs asztalokat, a vidám arcokat. 

Hiszen tényleg mennyire feldobja a lakást egy igazán szép váza pár szál virággal, jól esik ránézni, egy nehezebb nap után is egy belső mosolyt csal a lelkünkbe. Csak mert szép. Csak mert élet.

Mi most vázákat adunk ehhez. Üveg palackokból készülnek, sok kretívitással, fantáziával, hogy a az egyenes bordói, vagy az íves burgundi palackokból letisztult, izgalmas formákat alkossunk.  Van olyan amit a bordói palackból az első hajlatnál vágtunk el, így egy egyenes henger, ami behajlik a tetején. Van olyan amit karcsú rajnai palakból készítünk, és fent a nyakánál ferdén, hosszan elmetszünk, ez pedig szinte légies finomságot sugároz.

Mindegyik szép, mindegyik különleges, mindegyik a virágot várja az ön asztalára.