Kínálók. Asztalok, ételek, édességek, ízek. 

Az étel nem pusztán csak íz, hanem élmény, amibe beletartozik a tálalás is. Igazi vendégváró, kreatív és izgalmas használati tárgyat készítettünk kínálóknak. A fektetett, hosszában elvágott üveg palack, mint kínáló, tálaló, csodásan mutat a konyhapulton, az étkező asztalon vagy a dohányzó asztalnál. Tehetünk bele édességet, kekszet, chipszet, sajtot, zöldséget, magokat, bármit, amivel a vendégeinknek vagy magunknak kedveskedni szeretnénk. Aki meglátják, garantáltan venni fognak belőle. Használhatjuk jégtartónak is, üdítőkhöz, koktélokhoz.

És persze itt vannak még a szintén nem mindennapi poharak, szettek, amik otthon biztosan a kedvencek lesznek. A vendégek meg elkérik, hogy hazavihessék. 


15termék 115

Üveg. Palack. Üvegpalack. Üvegpalackok. Bordói palack, burgundi palack, rajnai palack, pezsgős palack, spirites üvegek, és más, különleges palackok.

Ajándékba önmagunknak vagy ajándékba másoknak.

A bemutatott termékek mellett, lehetőség van arra is, hogy az Ön saját elképzelése szerint készítsük el. Inspirálódjon galériánkban, ha pedig már meg van is hogy mit szeretne, hívjon bizalommal, mi örömmel megvalósítjuk, amit Ön megálmodott.

Vegyen bátran, ellenállhatatlan.

Mondhatnánk azt is, hogy egyen bátran, mert az ezekbe a kínálókba tett ennivalókat muszáj megkóstólni. Mert úgy néz ki. Mert annyira kínálja magát. Mert üvegpalackokból készített különleges remekek. 

Hiszen ez étel tényleg nem puszta anyag, nem puszta kalória, hanem az a kedv is, hogy kívánjuk, hogy várjuk, hogy előbb a szemünk is jóllakik vele.  Igen, az étel élménye. Különleges tárgyakkal, üveg palakokból készített kínálókkal szeretnénk segíteni ezt az élményt. 

Átlátszó, mintás, színes, érdekes palackok, amelyek vonzzák a tekinteteket és a kezeket.